Eeklobon > deelnemende handelaars > 2B Ultra

2B Ultra

Een plaats waar je je midden in het centrum van Eeklo kunt terugtrekken. Waar je jezelf kunt zijn en je volledig kunt richten op je persoonlijke en fysieke ontwikkeling.

We kozen voor een ietwat verdoken ruimte waarbij de industriële look van het fabriekspand wordt gecombineerd met natuurelementen. Een look-and-feel die groen, rust, openheid, licht en balans uitstraalt.

In de fysieke ruimte vind je een functionele muur, losse materialen en enkele self-powered toestellen. Voor een natuurlijk gevoel staat alles op kunstgras, waarop je zelfs met blote voeten kunt trainen. Geen klassieke fitnessruimte dus.

De cyclingruimte is een energieke ruimte waarbij individuele beleving centraal staat en de verlichting mee de sfeer bepaalt.

Natuurlijk is er ook een aparte kleedruimte en een grote, ruime inloopdouche. Ook hier kozen we voor dat tikkeltje meer luxe, zoals je het ook thuis gewoon bent.

Centraal tussen alle delen is er een cosy corner met een grote industriële tafel. De ideale plek om gezellig te praten terwijl je iets drinkt of om rustig iets te lezen terwijl je wacht. Hier worden ook de workshops voor grotere groepen gegeven.

Tot slot is er nog de volledig afgescheiden ruimte voor de mindcoaching. Een ruimte waar je rust, veiligheid en geborgenheid ervaart. Perfect voor de 1-op-1 coaching dus. Masterminds en workshops met maximaal 8 personen kunnen hier in een ongedwongen setting doorgaan.

2B Ultra is één van de deelnemende handelaars waar je de Eeklobon kan gebruiken.
Eeklobon kopen

Locatie

Melkerij
9900 Eeklo
Tel: 0497211668

Website: https://www.2bultra.be